Презентація книги о. Івана Говери "Літургійне життя священиків і вірних в УГКЦ: УГКЦ в період підпілля (1946-1989)" - Чорненко, Андрій; Білоус, Олег (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2020)
03 лютого 2020 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулася презентація монографії »Літургійне життя священиків і вірних в Українській Греко-Католицькій Церкві: Українська Греко-Католицька Церква в період підпілля (1946–1989)», автором якої є синкел у справах мирян Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, доктор літургійного богослов’я, отець Іван Говера.