Владика Григорій Хомишин і проблеми літургійної ідентичності українського греко-католицизму - Кияк, Святослав (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2017)
В статті розглядаються церковно-історичні і богословські особливості архипасторської діяльність владики Григорія Хомишина. Розкриваються церковно- організаційний, духовно-літургійний і душпастирський внесок владики Григорія в становлення і розвиток УГКЦ в першій половині ХХ століття.