Отець Костянтин Левицький – активний підпільний священик УГКЦ - Драбчук, Іван (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2014)
У статті проаналізовано життєвий шлях о. Костянтина Левицького (1893 – 1974), активного греко-католицького священика, у міжвоєнний період і до 1946 р. – душпастиря у Бурштині, Рунгурах, Печеніжині, Лючі, Космачі, Верхньому Березові та Єзуполі, а після «ліквідації» УГКЦ – підпільного священика «катакомбної» Церкви.