Шептицький Андрій, Олександр граф-митрополит Греко-Католицької Церкви 1865–1944 рр.: Лист до Папи Римського про можливість скликання і порядок денний Вселенського собору - Козовик, Іван (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2014)
Лист Андрея Шептицького, Митрополита Греко-Католицької Церкви до Папи Римського про можливість скликання і порядок денний Вселенського собору.