Науково-дослідна програма «Київське християнство» як богословська історична спадщина: практика використання в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого - Маслій, Ольга (с. Андрея); Делятинський, Руслан (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2026)
Наша Івано-Франківська академія Івана Золотоустого не має безпосереднього відношення до підготовки серії видань науково-дослідної програми «Київське християнство». Але ми активно використовуємо академічними напрацюваннями фахівців з богословських, канонічних і соціокультурних джерел передання Київської митрополії, а також, як зазначається у інтерпретації теми, «рецепції в слов’янських землях унійної ідеї».