Деякі міркування щодо розвитку літургійного богослов’я УГКЦ в Україні (доповідь на літургійній секції Форуму богословів УГКЦ) - Гоголь, Василь (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2026)
Сьогоднішня рефлексія щодо літургійного богослов’я як однієї із складових богословської освіти і науки в Україні, на нашу думку, повинна розвиватися на запропонованих організаторами Форуму богословів УГКЦ трьох «вихідних позиціях: історична традиція – сучасний стан – перспективи можливі інновації розвитку.