Підсумки і стратегічні візії розвитку богослов’я УГКЦ: регіональний аспект - Тучапець, Василь (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2026)
Шановне співтовариство богословів УГКЦ, від імені професорсько-викладацької та студентської спільноти Івано-Франківської академії Івана Золотоустого дозвольте представити Вам короткий підсумок пройденого 30-літнього шляху становлення богослов’я (зокрема академічного) на теренах Івано-Франківської Архієпархії та Митрополії УГКЦ.