Хроніка наукового життя Івано-Франківської академії Івана Золотоустого у 2023-2024 роках - Білоус, Олег; Делятинський, Руслан; Маслій, Ольга (с. Андрея) (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2024)
У складних обставинах сучасного життя, обумовлених умовами воєнного стану в Україні, колектив Івано-Франківської академії Івана Золотоустого з початком 2023/2024 навчального року продовжував поєднувати наукову та освітню працю, практичну діяльність і літургійне життя, спрямовані на формування молодого покоління фахівців з богослов’я, передусім майбутніх священиків і вчителів духовно-моральних дисциплін, а також плекання наукової та культурної спадщини української нації.