Анонс міжнародної науково-практичної конференції до 100-ліття з дня народження Владики Софрона Мудрого - Каськів, Олег; Білоус, Олег (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2023)
27–30 листопада 2023 року відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «ЖИТТЯ І ДІЯЛЬНІСТЬ ВЛАДИКИ СОФРОНА МУДРОГО», присвячена 100-річчю від Дня народження владики Софрона Мудрого, його внесок у розвиток богослов’я, історії, правознавства та інших наукових і освітніх напрямків, його менеджерську і організаційну роботу, інші напрямки життєдіяльності.