Історія Церкви в Україні: бібліографічний покажчик видань із фондів бібліотеки Івано-Франківської академії Івана Золотоустого - Стрихар, Іванна (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2023)
Бібліографічний покажчик «Історія Церкви в Україні» відображає наукову і науково-популярну літературу (монографії, підручники, матеріали конференцій, збірники) даної тематики з фондів бібліотеки Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Покажчик висвітлює історію, діяльність та роль Української греко-католицької церкви з часів Київської Русі і до наших днів, зокрема часи ліквідації та підпілля УГКЦ після Львівського собору 1946 року, репресії проти духовенства та протистояння з радянською системою, період відродження кінця 80-х – початку 90-х років ХХ століття.