Івано-Франківська академія Івана Золотоустого - співорганізатор наукового семінару "Війна і мир: уроки Андрея Шептицького для сьогоднішніх миротворців" - Білоус, Олег (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2022)
8 грудня 2021 року відбувся науковий семінар «Війна і мир: уроки Андрея Шептицького для сьогоднішніх миротворців», який пройшов у форматі онлайн на комунікаційній платформі ZOOM.