Теологічний персоналізм у працях Івана Павла ІІ - Максим’юк, Юрій (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2021)
У статі аналізується богословські засади персоналізму у спадщині Івана Павла ІІ. Розкриваються фундаментальні принципи до розуміння природи людини, її пізнання у контексті теологічної історії спасіння.