Круглий стіл "Україна - НАТО" - Білоус, Олег (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2020)
09 липня 2020 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого з нагоди 23-ї річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною і НАТО відбувся круглий стіл «Україна-НАТО: 23 роки особливого партнерства».