Християнська психологія: синергетика класичної психології та християнського вчення - Климишин, Ольга (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2010)
У статті розглядається проблема розвитку окремої галузі психології - християнської психології, в межах якої реалізується антропологічний підхід до людини як комплементарної єдності тіла, душі і духа. Подано розуміння предмету досліджень християнської психології та її методичного забезпечення.