Припинення дій законів природи - Козовик, Іван (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2010)
З відносною необхідністю природних законів поєднані нові чи такі закони, які вряди-годи можуть "зупинити" свої дії, тоді, коли йдеться про можливість чуда та його з’ясування.