Взаємини Галицько-Волинської держави та Римського Апостольського Престолу у світлі архівних документів Ватикану - Козовик, Іван (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2007)
Професор о. Іван Козовик переклав 14 листів, написаних латинською мовою, які ніколи не були опубліковані українською мовою. Листи проливають певне світло на взаємини Данила Галицького з Апостольським Престолом, тодішнім Святішим Отцем Інокентієм IV протягом 1245-1253 рр. Усі листи написані у Ліоні (Лугдуні). Листи зібрав Всечесний Отець Атанасій Великий ЧСВВ.