Презентація фільму і книги про Опришівці - Білоус, Олег (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2018)
20 грудня 2018 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулася презентація книги “Історія мікрорайону Опришівці м. Івано- Франківська” і документального фільму «Дорога, правда і життя».