Урочистості з нагоди вшанування пам’яті владики Софрона Мудрого - Білоус, Олег (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2018)
27 листопада 2018 року в Івано-Франківській Академії Івана Золотоустого відбулися урочистості з нагоди вшанування пам’яті Владики Софрона Мудрого «Епоха в історії Церкви» (до 95-ліття від Дня народження).