Апостольська праця мирянського чину Святого Василія Великого в м. Івано-Франківську в умовах сьогодення - Голомідова, Марія (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2017)
Стаття покликана ознайомити читача з апостольською працею членів Мирянського Чину Святого Василія Великого в м. Івано-Франківську з часу виходу Української Греко-Католицької Церкви з підпілля до наших днів. Стаття носить історико-хронологічний характер із описовим спрямуванням і оприлюдненням нових джерел.