Суперечності навколо відкриття пам’ятника Митрополиту А. Шептицькому у Львові, 2015 р.: організаційне непорозуміння чи ідеологічне протистояння? - Єгрешій, Олег (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2015)
У статті автор намагається з’ясувати сутність суперечностей навколо відкриття пам’ятника митрополиту А. Шептицькому у Львові, 2015 р. Автор уважає, що суперечності викликані ідеологічним протистоянням між ліберальним і консервативним напрямками українського греко-католицизму.