Андрей Шептицький у контексті суспільно - економічного розвитку Галичини 20-30-х років ХХ ст. - Пасіцька, Оксана (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2015)
У цій статті проаналізовано роль Андрея Шептицького в організаційних процесах галицьких українців. Висвітлено діяльність митрополита в контексті економічного розвитку регіону.