Документи Державного архіву Івано-Франківської області на пересувній виставці «Митрополит Андрей Шептицький - Мойсей українського народу» - Соловка, Любов (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2015)
У статті проаналізовано групу джерел Державного архіву Івано- Франківської області про Андрея Шептицького, зокрема, про його в’їзд, урочисту зустріч та інтронізацію на Станиславівській престол, служіння Станиславівським єпископом у 1899 -1900 рр. та внесок у розвиток Прикарпаття на посаді митрополита.