Громадянська позиція Кардинала Любомира Гузара у час Революції гідності - Заріцька-Юнгер, Оксана; Єгрешій, Олег (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2015)
У цій статті розповідається про громадянську позицію Кардинала Любомира Гузара у час Революції гідності.