Громадська діяльність священичої родини Ганушевських у 20-х - 30-х рр. ХХ ст. - Дрогобицька, Оксана (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2015)
У статті проаналізовано різні напрямки громадської діяльності відомої священичої родини Ганушевських. Основну увагу звернено на громадську роботу у 20-х – 30-х рр. ХХ ст. пароха с. Угорники М. Ганушевського та його сина Богдана. Відзначено велику роль родини у піднесенні культурно-освітнього рівня тогочасного села, популяризації здорового способу життя, просвітницькій роботі з молоддю.